Tantrická masáž Praha
Slide
Tantrická masáž Praha

Milujeme tantru

Poznejte vědomou sexualitu

Tantrická masáž, Tantra kurzy a workshopy

Reference

Jsme slušný a diskrétní podnik, zakládáme si na slušném jednání a vzájemném respektu. Co od tantra masáže čekat a nebo naopak nečekat si můžete přečíst v častých dotazech.

Recenze

#

Napište nám prosím vaší zkušenost s námi, a to na přímo zde (níže) nebo na Google zde. Děkujeme za váš čas.

Danielle Zdanovcová
Danielle Zdanovcová
2024-02-20
Měla jsem tu možnost účastnit se kurzu tantrické masáže jako figurantka. Jak shrnout tento zážitek pro někoho, kdo něco takového nikdy nezažil ? Představte si, že jste na bezpečném místě... Všude to krásně voní a je tam teploučko. V rámci kurzu se Vám bude věnovat Klára a její učenec. Nikdo po Vás nic nechce, nemusíte nad ničím přemýšlet, jen se necháváte vést - ale můžete se kdykoliv ozvat, když něco není příjemné (což je úplně v pořádku). Celou dobu se masáž nesla pro mě v přátelském (jako u blízké kamarádky) až mateřském duchu. Učenec začne tím, co se naučil na minulých lekcích, případně začne Klára, po které zopakuje učenou část. Pro mě určitě silný a velice příjemný zážitek a ráda se budu účastnit dalších takových kurzů ❤
David Veselý
David Veselý
2023-11-10
Moje první tantra masáž předčilo to moje očekávání nemůžu se dočkat na další můj masér byl úžasný vřele doporučuji másera Jaspita.
Jan Spitzner
Jan Spitzner
2023-11-01
Jana Pikálková (MerryJane)
Jana Pikálková (MerryJane)
2023-09-27
Prošla jsem profesionálním tantrickým kurzem pod vedením Kláry. Dozvěděla jsem se plno užitečných informací v příjemné atmosféře s příjemnými lidmi. Určitě doporučuji navštívit, ať už nějaký kurz nebo masáž. Ještě jednou moc děkuji.
Bodybuilding movies - Jan Sova
Bodybuilding movies - Jan Sova
2023-09-16
Moc se mi to líbilo, určitě půjdu zas.
Tomáš
Tomáš
2023-06-16
Terezo, děkuji za dnešní masáž, která mi rozšířila obzory v rámci energie sídlící v mém těle. Díky začátečnickým zkušenostem z meditace jsem měl představu, která však předčila moje očekávání. Poznal jsem, jak je možné nahromadit energii v partiích a následně ji roznést do celého těla a to opakovaně. Rád se vrátím a tento zážitek zopakuji. Ještě jednou Ti děkuji a velice doporučuji opravdu každému. Tomáš 28 let
Petr Kuhn
Petr Kuhn
2023-05-29
Podstoupil jsem Tantrickou masáž a musím s potešením říct že mi to dalo mnohem víc než jsem očekával.Už při prvním kontaktování Tantrického studia jsem byl mile překvapen,že služba byla dostupná hned do týdne,předpokládal jsem několikatýdenní čekání.Objednal jsem se ke slečně Jasmíně a to byla trefa do černého.Jasmína je velmi příjemná a pozitivní žena.Velmi příjemně na mě zapůsobylo dodržení termínu,příjemné uvítání,čisté a útulné prostředí studia.Zkrátka super.Celý program masáže byl naprosto profesionální,cítil jsem se naprosto v pohodě,i když nervozita z neznámého jistě chvíly byla ale to brzy pominulo.Byl to pro mě velmi pozitivní zážitek a vím jistě že nebyl poslední.Úvodní povídání a tom co mě ve studiu čeká,mě ještě víc navnadilo do toho otevřeně jít.Cokoliv jsem chtěl vědět ohledně tantry, tak mi Jasmína zodpověděla,její dotyky jsou velmi citlivé a intenzivní,přeně ví kde přitlačit a kde naopak zjemnit.Slečnu Jasmínu mohu z vlasní a velmi příjemné a pozitivní zkušenosti vřele poporučit. Jasmíno, moc děkuji. Petr
Josef Loukota
Josef Loukota
2023-05-01
Absolvoval jsem kurz Vědomý milenec. Byla to super zkušenost a výborně strávené dopoledne. Celou dobu se kurz vedl v příjemné atmosféře. Byla zde skvělá interakce mezi námi a lektorkami. Přirovnal bych to vlastně k takovému pohodovému povídání si s ,,kamarády“ o společných tématech a sdílení svých zkušeností a problémů bez ostychu, kde nikdo nikoho nesoudí a naopak chce pomoci.
lukáš hemek
lukáš hemek
2023-05-01
Velmi pozitivní zkušenost na semináři "Vědomý milenec" Skvělá interakce skupiny deseti empatických chlapáků pod vedením Kláry a Zdeňky. Rozhodně doporučuji.
Veronika Florianová
Veronika Florianová
2023-01-06
Dnes jsem úpěšně dokončila profesionální tantrický kurz, kterým mě provázela Klárka. Upřímně ani nevím kde začít. Jsem plná emocí, dojmů a pozitivní energie. Klárka se mi po celou dobu intenzivně věnovala, vše mi krásně vysvětlila, byla velmi trpělivá, empatická a jsem 100% přesvědčená, že jít na kurz právě ke Klárce byla nejlepší volba a mrzí mě, že je kurz nyní u konce. Byl to pro mě jedinečný zážitek, který předčil mé očekávání a já díky Klárce mohla zjistit a naučit se, co Tantra doopravdy je. Jsem za tuto zkušenost a příležitost velmi vděčná a moc si vážím času a energie, který do mě Klárka investovala. Ještě jednou za vše moc děkuji a přeji plno úspěchů. 🤍

Jak nás hodnotí klienti

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 93 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Něco tak krásného jsem nikdy nezažil

Rated 5,0 out of 5
24. 1. 2020

Kde začít? Je toho tolik o co bych se rád podělil.

Vše to začalo mou touhou poznat něco nového, co by mi přineslo více porozumění mého vlastního těla, sexuality a duševní harmonie. Po jistém čase a nesporným prohledáváním internetu jsem narazil na Klárky webové stránky. Ta mi pomohla zodpovědět spoustu mých otázek o tantře, co očekávat, ale i co tantra není nebo neposkytuje. Měl jsem jistou představu co očekávat, ale i tak jsem šel na první tantra masáž nervózní a plný očekávání.

Klárka je nádherný anděl. Hned po příchodu a krátkém posezení, ze mě spadla ta největší nervozita. Chvíli mi ovšem trvalo se úplně odpojit od všedního, stresového života. To vše ovšem pominulo po prvních minutách s Klárkou. Díky jejím něžným dotekům, profesionálnímu přístupu a hlavně vzájemnému porozumění našich duší jsem se rázem ocitnul v jiné dimenzi. Něco tak krásného, uvolňujícího a vzrušujícího jsem nikdy nezažil. Dvě a půl hodiny utekly tak rychle, jako ještě nikdy v mém životě. Bylo mi hned jasné, že toto nebude poslední návštěva. Kdybych mohl, navštívil bych Klárku každý den. Tímto chci říct, že je jedno kolik hodin budete s Klárkou, neboť ona Vás dokáže odpoutat od Vašeho všedního stresového života.

Moc děkuji Klárko a doufám, že se zase brzo uvidíme.

Honza

Kurz se Zuzanou jsme si oba užili

Rated 5,0 out of 5
17. 3. 2024

Milá Zuzano, jsme toho ještě plni 😊 Bylo to s Vámi nádherné pro oba. Je to též hodně o „chemii“ s Vámi. Zkrátka jste nám „sedla“, že nebyl problém se uvolnit. Byť jsme se i do včerejška ne zcela zřídka hezky milovali, tak se Vám povedlo nás posunout o kousek dál. Děkujeme

Pepík a Dáša

Krásná masáž od Veroniky

Rated 5,0 out of 5
26. 1. 2024

Dnes jsem zažil nádhernou masáž s krásnou milou Veronikou. Bylo to velice příjemné, nepopsatelné uvolnění celého těla a mysli. Myslím, že přesně tohle jsem potřeboval. Určitě návštěvu plánuji zopakovat. Děkuji.

Honza

Úžasná masáž s Terezkou

Rated 5,0 out of 5
9. 1. 2024

Včera jsem absolvoval svou první tantrickou masáž s masérkou Terezkou. Nic úžasnějšího jsem v životě nezažil ! Nádherné uvolnění těla a mysli doznívá ještě teď… Zažil jsem přesně to, co jsem pro svou tělesnou schránku a duši potřeboval. Děkuji Terezko

Anonymous

Zážitek s Hankou

Rated 5,0 out of 5
31. 12. 2023

Měl jsem to potěšení poznat tuto úžasnou ženu Hanku, která má jemný relaxační léčebný dotek a její kouzelné ruce dodaly mému tělu energii, naprosto ohromující zážitek.

Anonymous

Nejlepší masáž od Hanky

Rated 5,0 out of 5
31. 12. 2023

Dnes jsem měl opravdu relaxační masáž u Hanky. Byla to nejlepší tantrická masáž, jakou jsem kdy měl. Během masáže jsem se cítil uvolněně a po masáži jsem se cítil plný energie. Určitě se vrátím.

Anonymous

Děkujeme za kurz, Zuzko!

Rated 5,0 out of 5
5. 11. 2023

Děkujeme moc za úžasný zážitek! Tohle by měl zažít každý pár. Děkujeme, že

se něčemu takovému věnujete.

Margarita & Vojta

Párový zážitek a kurz

Rated 5,0 out of 5
16. 10. 2023

Zuzko, ještě jednou moc děkujeme. Byl to super zážitek a určitě jsme se o sobě navzájem dozvěděli další věci a i teď si doma všechno ještě víc užíváme 🥰 Za kurz jsme opravdu rádi a hodně nám to dalo do našeho vztahu, děkujeme 🥰

Míša a Radim

Skvělý relax s Jaspitem

Rated 5,0 out of 5
12. 7. 2023

Dnes jsem byl už podruhé na tantrické masáži s masérem Jaspitem. Jaspit je výborný masér a těch 180 minut s ním uteklo velmi rychle. Po masáži jsem se cítil nádherně, zcela zrelaxovaný a uvolněný. Děkuji ještě jednou Jaspitovi za úžasnou masáž a vřele ho doporučuji. Určitě si u něj objednám další masáž.

Anonymous

Párový kurz se Zuzkou

Rated 5,0 out of 5
5. 3. 2023

Zuzko, musím Vám napsat, že jsem toho stále plná! Bylo to úžasný.

Chtěla bych Vám moc moc poděkovat za to, co jsme u Vás zažili. Určitě

jsme u Vás nebyli naposledy. Vím, že to pro Vás muselo být velmi obtížné

díky mému příteli, který se ale nakonec také neskutečně zapojil a užil

si to. Před usnutím mi ještě jednou moc děkoval, že jsem tohle vymyslela

a mohl to zažít.

Karolína

Ohodnoťte nás

Média

Aneb rozhovory a kde o nás píší

#
Cílit sex jenom na orgasmus je povrchní, ztrácí smysl, i bez orgasmu je skvělý, říká lektorka tantry
klara kloudova
Už budu! Jak správně stimulovat vulvu?
DEEP TALKS 114: Klára Kloudová – Školitelka Tantry a autorka kurzů o sexualitě
Tantrická masérka: když mě klient osahává, tak ho vyhodím, učím lidi prožívat
Článek o tantře Blesk
Blesk Podcast: Celotělový orgasmus a podceňované partie. Masérka odhalila taje tantry
Můžeš při masáži zažít orgasmus? Vše, na co se chceš zeptat tantrické masérky
@tantra.klara: Jak si doopravdy užít s*x?
Blesk.cz Článek o tantrické masáži
Podcast: Mužské slzy, cucání palců a chechtání. Tantrická masérka odhalila nejdivnější choutky a orgasmy
BEAT SEXISM TALKS – SLUNCE, SENO, EROTIKA 🌶
Jak si zlepšiť sexuální život aneb tantra a celotělný orgazmus bez ejakulace
Největší mýty o sexu s tantrickou masérkou (bod G, klitoris, masturbace…)
JAK SPRÁVNĚ POHOŇKAT BAMBULI? w/ TANTRA KLÁRA
Jak vzniká závislost na pornografii? (deprese, operace, konsent, extrémy)
klara kloudova
Tantrická masáž Praha
Žiju spěšně
tantrická masáž článek blesk
Nedělní Blesk
tantra masáž článek
Nedělní Blesk

71 komentářů u „Recenze a média

  1. Dnes jsem zažil nádhernou masáž s krásnou milou Veronikou. Bylo to velice příjemné, nepopsatelné uvolnění celého těla a mysli. Myslím, že přesně tohle jsem potřeboval. Určitě návštěvu plánuji zopakovat. Děkuji.

  2. Děkujeme moc za úžasný zážitek! Tohle by měl zažít každý pár. Děkuju, že
    se něčemu takovému věnujete.

  3. Zuzko, ještě jednou moc děkujeme. Byl to super zážitek a určitě jsme se o sobě navzájem dozvěděli další věci a i teď si doma všechno ještě víc užíváme 🥰 Za kurz jsme opravdu rádi a hodně nám to dalo do našeho vztahu, děkujeme 🥰

  4. Tento týden jsem absolvoval svou první tantrickou masáž. Termín jsem si domluvil s masérkou Terezou, která mne přivilala krásným úsměvem a díky povídaní před masáží, jsem se brzo zbavil nervozity, kterou jsem si na masáž vzal. Ač jsme si myslel, že ji sebou nemám. Úžasná masáž plná intimity, nežnosti a přesně toho, co jsem pro svou tělesnou schránku a duši potřeboval. Odcházel jsme odpočatý s čistou hlavou a veděl, že tento zážitek si musím zopakovat. Děkuji Terezo

  5. Dnes jsem byl už podruhé na tantrické masáži s masérem Jaspitem. Jaspit je výborný masér a těch 180 minut s ním uteklo velmi rychle. Po masáži jsem se cítil nádherně, zcela zrelaxovaný a uvolněný. Děkuji ještě jednou Jaspitovi za úžasnou masáž a vřele ho doporučuji. Určitě si u něj objednám další masáž.

  6. Terezo,

    děkuji za dnešní masáž, která mi rozšířila obzory v rámci energie sídlící v mém těle.

    Díky začátečnickým zkušenostem z meditace jsem měl představu, která však předčila moje očekávání.

    Poznal jsem, jak je možné nahromadit energii v partiích a následně ji roznést do celého těla a to opakovaně.

    Rád se vrátím a tento zážitek zopakuji.

    Ještě jednou Ti děkuji a velice doporučuji opravdu každému.

    Tomáš 28 let

  7. Seminář „Vědomý milenec“ byl pro mě velmi poučný a odnesl jsem si z něho řadu poznatků. Od začátku do konce byla akce vedena přátelsky a pohodovĕ. Průběhu semináře se vedla i hodnotná diskuse mezi účastníky, kteří vzájemně sdíleli své zkušenosti a doporučení.

    Děkuji Kláře a Zdeňce za skvělý zážitek.

Komentáře nejsou povoleny.

Přesunout se na začátek